Sälj & Marknadsansvarig

Som Sälj & Marknadsansvarig arbetar du för att vidmakthålla och stärka bolagets relationer med våra befintliga kunder, samt utöka våra marknadsandelar genom förvärv av nya kunder. Du kommer att vara anställd i ett bolag som har en internationell marknad, starka långsiktiga ägare och en VD med visioner och handlingskraft som leder verksamheten framåt genom delaktighet. Du erbjuds en nyckelposition där du har möjlighet att sätta ditt avtryck i företagets resultat och framgång.
Placeringen av tjänsten är i Vilhelmina i en naturnära miljö med närhet till fjällvärlden och några av Sveriges bästa skid- och naturområden eller alternativ placering enligt överenskommelse.

Företaget

Inpipe Sweden AB erbjuder ett av marknadens effektivaste NO DIG- system för hållbara och miljövänliga rörrenoveringar. Med hjälp av glasfiberarmerad liner och UV-ljushärdning renoverar vi Ø150 – Ø1800mm rör i marken utan att gräva upp dem. Inpipe är totalsystemleverantör vilket innebär att vi förutom liners även tillhandahåller installationsutrustning och support till våra kunder. Inpipe är i dag verksamt i norra Europa dvs. Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Tyskland, Baltikum samt Irland och Storbritannien. Segmenten är dagvatten, processvatten och avloppsledningar samt järnväg och vägtrummor. Huvudkontor och produktionsanläggning ligger i Vilhelmina i norra Sverige och antalet anställda är 20 personer.

Din roll

Som Sälj & Marknadsansvarig har du budget – och resultatansvar för ditt område. Du har närhet till beslut genom att du sitter i företagets ledningsgrupp och din närmsta chef är VD. Inpipe leverera produkter, utrustning och service med hög kvalitet för störningsfri, miljövänlig och resursbesparande renovering av rörsystem, både nationellt som internationellt. Marknaden för Inpipe är stor och företaget har god kompetens och erfarenhet från branschen genom att vi har varit verksamma sedan 1980 talet.
Arbetet innefattar resor i och utom landet, ca 25-30 övernattningar per år. Rollen som Sälj & Marknadsansvarig är både strategiskt och operativ med betoning på det operativa.

Din profil

Du är affärs och kundorienterad och har erfarenhet inom försäljning och marknadsföring, gärna tidigare erfarenhet från re-lining branschen eller bransch som bedöms likvärdig. Du är utbildad Civil eller högskoleingenjör med för vår verksamhet relevant inriktning eller så har du erfarenhet / kompetens som bedöms likvärdig.
Du har vana att arbeta med Försäljnings och Marknadsarbete på ett strukturerat och långsiktigt sätt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, samt gärna tyska. Du har goda färdigheter i Office 365 paketet och kunskap i Monitor är meriterande. Du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Som person är du utåtriktad och orädd. Du är van att få saker att hända.

Har du frågor?

Kontakta företagets VD, Nicklas Björnvind, 070-58 39 539.

Intresserad?

Skicka ett mail med ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: jobb@inpipe.se.
Intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
Vi vill dock ha din ansökan senast den 30 november 2020. Tjänsten kan tillsättas tidigare.